LIVRARE & RETURNARE - Mon Petit Coeur- hăinuțe pentru copii

LIVRARE & RETURNARE

Echipa Mon Petit Coeur procesează comenzile Dumneavoastră în intervalul orelor 09:00 -18:00 de luni până vineri, cu excepția zilelor de weekend și a zilelor de sărbători oficiale. La un interval de 24-48 ore, de la plasarea comenzii veți recepționa un e-mail de confirmare, la adresa electronică indicată de către dumneavoastră.
 

LIVRĂRI NAȚIONALE (Republica Moldova)

Livrarea produselor se efectuează în regim de curierat atât în Chișinău cât și pe întreg teritoriul Republicii Moldova, la adresa indicată de dumneavoastră, prin intermediul partenerilor noștri FAN Courier Moldova.
Curierul vă va apela cu 30 minute- o oră înainte de a livra coletul, pentru a se asigura că veți fi la adresa indicată.
Se acceptă doar o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă.
În cazul în care au fost efectuate două tentative de livrare, acestea fiind eșuate, ce-a de-a treia livrare va fi considerată contracost, având echivalentul taxei de livrare stabilite pentru comanda dumneavoastră.
Livrarea produselor NU se efectuează în raioanele din stânga Nistrului (în Transnistria).
 
Taxe de livrare în Chișinău și suburbii
  • Livrare GRATUITĂ (door-to-door) în Chișinău i suburbii la o comandă mai mare sau egală cu 2000 lei (MDL);
  • Livrare 55 lei (door-to-door) în Chișinău, la o comandă mai mica de 2000 lei (MDL);
  • Preluarea de la sediul Mon Petit Coeur , după un mesaj/ apel preventiv
Timp de livrare în mun. Chișinău: Livrarea se efectuează după plasarea comenzii pe site și confirmarea acesteia prin una din formele de comunicare (telefonic sau e-mail),, între orele 09:00 și 19:00, în intervalul zilelor luni- vineri.
Timpul de livrare este de 1-7 zile, din momentul confirmării plasării comenzii dumneavoastră.
Nu livrăm în zilele de weekend și de sărbătorile oficiale.
 
Taxe de livrare în alte regiuni ale Moldovei:
Livrarea produselor NU se efectuează în raioanele din stânga Nistrului (în Transnistria).
  • Livrare GRATUITĂ (door-to-door) în alte regiuni ale Moldovei, la o comandă mai mare sau egală cu 2000 lei (MDL);
  • Livrare 70 lei (door-to-door) în alte regiuni ale Moldovei , la o comandă mai mica de 2000 lei (MDL);
Timp de livrare în alte regiuni ale Moldovei: Livrarea se efectuează după plasarea comenzii pe site și confirmarea acesteia prin una din formele de comunicare (telefonic sau e-mail), între orele 09:00 și 19:00, în intervalul zilelor luni- vineri.
Timpul de livrare este de 1-7 zile, din momentul confirmării plasării comenzii dumneavoastră.
Nu livrăm în zilele de weekend și de sărbătorile oficiale.
 
LIVRĂRI INTERNAȚIONALE (Europa, SUA, Canada)
Pentru Livrările Internaționale achitarea produselor se face doar online direct pe site.
Livrările internaționale se efectuează prin intermediul Poștei Moldovei, în dependență de greutatea coletului:
Dacă produsul cântărește mai puțin de 0,500 kg, atunci taxa de livrare este de 240 MDL;
Dacă produsul depășește 0,5000 kg, atunci taxa acestuia va fi calculată în felul următor: 430 MDL * masa produsului = taxa de livrare;
EXEMPLU: 430 MDL x 0,710 kg = 305,30 MDL
  • Livrare GRATUITĂ în Europa, la o comandă mai mare sau egală cu 4000 lei (MDL);
  • Livrare GRATUITĂ în SUA și Canada, la o comandă mai mare sau egală cu 6000 lei (MDL).
Timp de livrare în Europa, SUA, Canada: 14-18 zile lucrătoare, după procesarea comenzii și confirmarea acesteia prin una din formele de comunicare (telefonic sau e-mail).
N.B. La primirea coletului vă rugăm să verificați dacă acesta este integru și fără deteriorări și să semnați actul de primire al mărfii. Prin semnarea actului de livrare, coletul și produsele livrate trec oficial în posesia dumneavoastră.
 
RETURNARE
În conformitate cu Legea Republicii Moldova nr.105-XV din 13.03.2003 „Privind protecția consumatorului”, Cumpărătorul are dreptul să returneze/ schimbe un produs , în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii/procurării. Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit: nepurtate, nespălate, fără urme de uzură, pete sau rupturi și trebuie să conțină etichetele intacte.
În cazul nerespectării acestor condiții, Mon Petit Coeur își rezervă dreptul de a refuza returnarea/ schimbarea produselor. Produsul returnat trebuie prezentat în ambalajul original, să fie în aceeași stare în care a fost livrat/ procurat și însoțit de cadourile sau accesoriile cu care a fost livrat. Mon Petit Coeur, va face o evaluare a stării produsului, inclusiv în ceea ce privește articolul propriu-zis și accesoriile acestuia. Evaluarea produsului predat în magazin se va face pe loc de către echipă. Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către cumpărător.
 
Poți returna produsele atât prin poștă/curier , la adresa: S.R.L. „M.O.Privee”, Chișinău, str. Matei basarab 1⁄3, oficiul 4 după completarea formularului de retur. , cât și în magazinul de vânzare cu amănuntul Mon Petit Coeur- hăinuțe pentru copii.
 
În cazul în care primiți un produs defect, tot ce aveți de făcut este să contactați echipa Mon Petit Coeur în primele 72 de ore de la recepție, trimițându-ne o fotografie cu produsul la adresa contact@moprivee.com și vom înlocui produsul. Și în acest caz vă rugăm să completați formularului de retur.
La returnarea articolelor în magazin, este necesar să se depună originalele următoarelor documente:
cererea de returnare, factura primită la livrare și bonul fiscal.
 
În cazul diferenței de preț, suma insuficientă este adaugată de către cumpărător, dacă produsul solicitat este la un preț mai mare. În cazul unei sume mai mici aceasta nu se returnează.
 
Modalitate de rambursare
Banii sunt transferați în cardul bancar sau în portofelul electronic de la care a fost plătit ordinul. Transferul este de până la 10 zile lucrătoare după primirea și verificarea bunurilor returnate.
 
Selecteaza moneda